Over Meco

Wie zijn wij?

Meco is een maatschappelijk betrokken ARBO-vriendelijk bedrijf gevestigd in Huizen en is specialist in metselwerk en aanverwante werkzaamheden. Al meer dan 50 jaar staat het familiebedrijf samen met haar ervaren vaklieden bekend als een betrouwbare, deskundige, oplossingsgerichte en innovatieve partner voor de opdrachtgevers. In de afgelopen decennia hebben wij ons ontwikkeld, van een traditioneel metselbedrijf naar een conceptuele specialist in gevel- en daksluiting.

Wij streven erna ons veiligheidsbeleid en besef op een hoog niveau te houden, momenteel staan wij op trede 3 van de Safety Culture Ladder (SCL).

Wij zijn een KOMO gecertificeerd bedrijf, wat aansluit op de Wet Kwaliteitsborging Bouwen (WKB). Met de door ons ontwikkelde Meco App bewaken we digitaal realtime op de bouwplaats onze productie en processen.

Visie

De markt heeft behoefte aan oplossingsgerichte partners die inspelen op ontwikkelingen zoals ketenintegratie, arbeidsomstandigheden en co-makership. In een concurrerende en snel veranderende markt speelt Meco in op deze vraag. Dit doen wij door het aanbieden van een totaalconcept voor de buitenschil. Welke wordt uitgevoerd door gekwalificeerde vaklieden met behulp van technisch goed materieel.

Missie

Meco wil als betrouwbare partner waarmaken wat zij afspreekt. Gedegen kwaliteit in alle opzichten. Wij verdiepen ons graag in de wensen van de opdrachtgever en zorgen ervoor dat er snel en correct gehandeld kan worden. Wij houden ons aan de planning, het budget en garanderen kwaliteit. Meco wil ook in de toekomst een hoogwaardige kwaliteit leveren aan haar opdrachtgevers.

Lifestyle Xperience

Meco in beeld: een kort fragment in RTL Lifestyle Xperience waar onze Arbo vriendelijke manier van werken met hefsteigers op een van de projecten in beeld word gebracht. Bekijk hier de video hier.

Materieeldienst Lelystad

MECO heeft een materieeldienst gevestigd in Lelystad. Daar is een team van technische medewerkers dagelijks actief om het uitgebreide materieelpakket, waaronder onze hefsteigers in goede conditie te houden.

Wat wij doen

Deze disciplines zijn al ruim 50 jaar onze specialiteit. Sinds de oprichting in 1967 hebben wij vele woningbouwprojecten gerealiseerd. Dit is de reden dat vele opdrachtgevers kiezen voor de ruime ervaring die Meco heeft opgebouwd. Daarom worden wij al in een vroeg stadium bij de projecten betrokken.

Metselwerk

Stelwerk

Timmerwerk

Lijmwerk

Pannendekken

Kappenmontage

Steigerwerk